Najšira ponuda priključnih kutija na svetu. CTC rešenja priključnih kutija omogućuju monitoring korišćenjem udaljenih senzora vibracija i na taj način omogućuju monitoring na mernim mestima koja su nebezbedna ili nepristupačna za vibrodijagnostičara. U ponudi su i modeli sa kontinualnim analognim izlazom koji se dalje povezuje sa prenosivim vibroanalizatorima ili online sistemima.

Montažne podloške

CTC nudi montažne podloške akcelerometara koji se vezuju lepkom ili korišćenjem usadnog zavrtnja. Dostupne su i magnetne podloške za prenosive terenske primene. CTC nudi vibracione podloške kako bi osigurao vrlo ponovljive rezultate za potrebe merenja vibracija na osnovnoj trasi. Dostupni su specijalni dodaci za montiranje motora sa finim hlađenjem, kao i razni adapteri za produženje koji omogućavaju pristup lokacijama ležajeva koji obično nisu dostipni.

Kućišta uređaja za kondicioniranje signala

Kućišta uređaja za kondicioniranje signala kompanije CTC su rešenja po sistemu ključ u ruke koja se u potpunosti popune uređajima za kondicioniranje signala, napajanjem i terminalnim blokovima za završetak senzora. Signalni uređaji su dostupni unapred konfigurisani na osnovu specifičnih zahteva kupca. Priključni blokovi su predviđeni za lako završavanje senzora. Ovi priključni blokovi su prethodno povezani kablovima za signal, a izlazi iz uređaja za povezivanje signala povezani su na priključne blokove radi integracije u PLC / DCS sisteme.

Za primene industrijskih ispitivanja vibracija kojima je potreban AC izlazni signal za dinamičku analizu vibracija, CTC nudi napajanja na baterije i linijski napon za napajanje IEPE senzora vibracija. CTC nudi napajanja u jednoj, tri i dvanaest opcija kanala. CTC takođe nudi ispitnu opremu i instrumente za proveru ukupnog stanja svih priključaka na terenu i integriteta senzora.